het is bijna zover! - Reisverslag uit Schoorldam, Nederland van elfron - WaarBenJij.nu het is bijna zover! - Reisverslag uit Schoorldam, Nederland van elfron - WaarBenJij.nu

het is bijna zover!

Door: elfrontoer

Blijf op de hoogte en volg elfron

23 Oktober 2010 | Nederland, Schoorldam

Ron is een uurtje of wat geleden door Erik(zijn zoon voor diegenen die dat niet weten) naar Bergen op Zoom gebracht. Ron zit nu in de trein op weg naar Alkmaar.
Het avontuur kan beginnen!
Vanavond uit eten op uitnodiging van Kim (mijn dochter voor diegenen die dat niet weten)samen met Simon, Maritha en Rik) bij de Griek. Wat willen we nog meer!
Paar uurtjes slapen en dan naar Schiphol.
Tot de volgende keer!
En leuk, al jullie reacties!

• 24 Oktober 2010 - 09:28

Kim:

Als het goed is hangen jullie al bijna 3 uur in de lucht. Hier komt de regen en hagel inmiddels nog altijd met bakken uit de lucht, dus mooie timing hebben jullie!:D
    En hebben jullie kunnen slapen in het vliegtuig??

• 24 Oktober 2010 - 09:51

Christine:

Ronald en ik hebben Ron en Tineke uitgezwaaid op Schiphol. Dat was erg gezellig en het was ook leuk om Kim en Rick te hebben ontmoet!

• 25 Oktober 2010 - 18:50

Lianne Claassen:

Leuk om jullie op deze site te zien. Ik begrijp dat de reis nog moet aanvangen. Dus kan ik jullie alsnog een goede vaart toewensen. Ben benieuwd naar jullie natuur (lijke) ervaringen. Lieve groet van Lianne uit Brabant

Verslag uit: Nederland, Schoorldam

Kabalebo

05 Januari 2011

Apoera
elfron

Leuk jullie te ontmoeten op onze elfrontoer, een natuurhistorische verkenning van Suriname. We zullen proberen jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden, maar we weten niet of we overal internet hebben.

Actief sinds 20 Okt. 2010