einde avontuur
Door: elfrontoer
Blijf op de hoogte en volg elfron
19 Januari 2011 | Suriname, Paramaribo
Ik hoop dat Ron nog een verslag schrijft.
Dat volgt dan nog.
Vannacht hebben we in een hangmat geslapen op de veranda van een andere lodge, aan de oever van de rivier. Prachtig; met weemoed nemen we afscheid van het regenwoud.
Tot later!
19 Januari 2011 - 18:36
Matty:
Veilig en wel dus weer terug he Tien. Ja die video van Kabalebo was prachtig. Wat een gebied! Ben blij dat jullie dan ook genoten. Nu is het aftellen he. en dan naar het koude Holland. Zal niet meevallen. Ik schrijf je wel op je eigen adres nog, ben ik al heel lang van plan - naar jou en Cis.
Knuffels... oh ja ik zie graag fotos hoor en een verslag van Ron mag er ook graag bij :-) -
19 Januari 2011 - 19:30
we vonden het fantastisch met jullie!
grappig om jullie via deze site tegen te komen :)
Een goede reis terug.
veel liefs
Miriam en Julie -
20 Januari 2011 - 16:09
Anjo:
Ik heb genoten van jullie reisverslagen (Ron geweldige verteller) en hoop spoedig na jullie terugkomst films en foto's te zien, en uiteraard de verhalen te horen -
21 Januari 2011 - 01:22
Erik:
Goed dat jullie weer terug zijn. Dit was dus echt een vliegende doodskist. Het aftellen kan dus echt beginnen. Wij hebben al weer geboekt voor Houston. Groet, Erik.