zaterdag, 30 oktober - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van elfron - WaarBenJij.nu zaterdag, 30 oktober - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van elfron - WaarBenJij.nu

zaterdag, 30 oktober

Door: elfrontoer

Blijf op de hoogte en volg elfron

30 Oktober 2010 | Suriname, Paramaribo

Is het Halloween bij jullie?
Wij hadden zoals Ron gisteren zei, een rommeldag. Oftewel de dag kwam niet om! Hoe is het mogelijk dat de dag zoooooo lang duurt hier. Natuurlijk,we staan om 6.00 uur op, maar dan nog...
Afijn, eerst vanmorgen achter de vogeltejs,insecten enz. aan,met camera en filmtoestel. Lopend wel te verstaan.
Mooie resultaten behaald.Zie de foto van de kleine groene papegaai.
Toen het eindelijk dan biertijd was, en voor Ron rumtijd, was het leuk en gezellig. Dan maar uit eten, wat heet....
Allemaal uit een bakkie. En blubber overal want natuurlijk plensd het al weer hevig. Binnen nog steeds 31 graden.Oh ja, we hebben ook nog de was gedaan,jaja...
Tot de volgende keer

• 31 Oktober 2010 - 02:34

Matty:

Mijn lieve mensen wat is het daar een troep! Die foto van Ron, dat is wat zeg! Zijn er ook mooiere wijken?
    Dan was Curacao wel iets mooier. Wat doen jullie steeds in de stad? 't Klinkt wel of jullie wat gaan wennen aan de mensen.
    Over Halloween, dat was donderdag en was het goed koud! Iets boven het vriespunt en wind. We hadden wel een heel huis vol met kinderen en ouders voordat ze op weg gingen voor de snoep. Mark had een pan met heerlijke Gumbo gemaakt
    en dat werd over rijst gedaan. Ik heb vandaag de hele dag aan huiswerk gewerkt. Nu dus even jullie verslag lezen en dan maar slapen. Morgen vieren we Nichole haar verjaardag. Dag lieve mensen, tot de volgende keer.

• 04 November 2010 - 10:34

Marjan Visser:

Hoi Tineke +Ron
    Hier alles goed regen +wind 14gr wat is dit leuk he; om zover van jullie te horen ,het is net of ik een beetje meereis met jullie!groetjes Marjan