daar ben ik weer
Door: elfrontoer
Blijf op de hoogte en volg elfron
31 Oktober 2010 | Suriname, Paramaribo
Het is al weer een dag/nacht later. Ik zit nu heel toeristisch te zitten met lappie op een hotspotplek. Kijken of het opladen van de foto's hier sneller gaat. Wie weet. Vanmorgen naar de vogelzangwedstrijden geweest. Nou, dat viel wel een beetje tegen. Mannen die hun vogeltje vertroetelen en waar het dan om gaat is wie de meeste geluidjes maakt in een kwartier tijd.
Toch een foto hierbij.
Wat doen we hier in Paramaribo, zullen jullie je afvragen. Alles loopt echter volgens plan.
Na de vogeltjesmarkt op de pier naar het vissen van de mannen gekeken. Iedereen spreekt ons aan. Het gaat altijd weer over de verhouding Nederland en Suriname. Daar hebben we het al genoeg over gehad. We constateren dat de tijd nog langzamer gaat dan gisteren. Ontstressen is dat zeker. Het lijkt wel of de klok terugloopt in plaats vooruit. Vanmiddag zij we uitgenodigd bij de moeder van Perla. Ze schijnt ergens op een heel mooie plek te wonen. Morgen gaan we een paar dagen naar de voormalige plantages aan de andere kant van de rivier. Alsnog een paar fotootjes plaatsen van gisteren, wat toen niet helemaal lukte. Dag lieve vrienden en familie, nog bedankt voor alle reacties!
01 November 2010 - 09:35
Anjo:
Goed dat dan toch maar even gewacht heb met mijn reactie, eerlijk gezegd had ik al een verhaal in m'n hoofd waarin ik mijn medeleven met jullie zou uiten ha,ha. Nou jullie vermaken je wel,lees ik. Prachtige plaatjes maken van hagedissen buizerds etc. geweldig en alles volgens schema, je zult het maar opgediend krijgen. Het is hier echt herfst en dat houdt de komende 9 dagen nog wel aan, dus daar missen jullie niets aan. Tot de volgende reactie. -
01 November 2010 - 15:38
Yolanda:
Prachtige foto's. Dat wordt een geweldig fotoboek. -
03 November 2010 - 19:29
Eric Taanman:
Hoi travalers, hou's goos.
Tis hier zacht herfst weer. zo ook mijn leven nu. Dus niet veel nieuws.
Heb een date afgezegd.
Deze week lekker druk en volgende week een bijzondere week in het Br.sch. huis. Pinksteren in november. See/reed you vast wel en leuk.
Blijf genieten van Sur en elkaar. Eric. -
04 November 2010 - 08:32
Lianne:
Ow wat een leventje hebben jullie toch... Lekker aan t genieten. En wat een superweer! Ben wel een beetje jaloers hoor ;). Ben benieuwd hoe jullie het hebben gehad bij de moeder van Perla. Lees het wel weer! Groetjes Lianne. -
04 November 2010 - 13:47
Gerda:
Hoi Ron het ziet er fantastisch uit daar. Mooie foto's. Hier gaat alles goed. Wij zijn aan het studeren voor 11 december in Zuidland.Wij hebben ons ook opgegeven voor een Festival/concours in Rijen 19 maart 2011 maar dan ben je weer terug? Goede reis verder en tot de volgende reactie. Groeten Gerda