midden in de nacht - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van elfron - WaarBenJij.nu midden in de nacht - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van elfron - WaarBenJij.nu

midden in de nacht

Door: elfrontoer

Blijf op de hoogte en volg elfron

26 November 2010 | Suriname, Paramaribo

Ben ik nog weer even terug op de site. Het is hier half 1 's nachts en ik heb al een uurtje of 4 geslapen. We werden aan het eind van de middag uitgenodigd door de eigenaar van het guesthouse om een wijntje te komen drinken, erg gezellig. Dat is een leuke kant aan Suriname: bijna iedereen heeft wel een familielid in Nederland. Na dat wijntje hadden we enorme slaap, dus vroeg in bed.

Ik lag dus in bed en bedacht dat er vele jarigen zijn geweest, terwijl wij in Brownsberg waren. Anjo, Henk, Paul en Atticus: allemaal alsnog gefeliciteerd!

Voor diegenen die de site bezoeken: Ron heeft weer een aantal verslagen geschreven, dus zoek maar even goed.

Tot de volgende keer maar weer. Dat gaat wel weer een tijdje duren, want we gaan morgen vroeg de berg weer op, alwaar geen internet is (ook niet in het dorp beneden). We blijven daar tot 4 december. Wat we daarna gaan doen, weten we nog niet.

• 28 November 2010 - 15:29

Mar:

Hallo Ron en Tineke, Marry vertelt me net waar de website te vinden is, ik snapte het niet na je bezoek taal nog teken, dus in de kookpotten ja of nee. Nee dus, het zijn geweldige avonturen indrukwekkend. Ik zal de rest van de verslagen met plezier lezen. Wij hopen op heel veel plezier
    voor jullie ook in de bush bush.
    Hou je taai en geniet iedere dag.

Marry & Mar

• 30 November 2010 - 13:10

Gerda:

Hallo Ron,

het is weer even geleden dat ik gekeken heb. Maar het gaat nog steeds goed lees ik. Wij gaan vanavond 30 nov. repeteren in Zuidland voor het concert op 11 dec. het gaat verder allemaal goed. Wij als gitaren missen de bas!!!!! Maar wij tellen af wanneer je er weer bent. Fijne dagen verder en tot ziens.

Groeten van Gerda vd B en de hele club